Stort brillesalg

Nå kan du gjøre et skikkelig brillekupp hos oss! Møt våren med nye briller fra kjente merker som Ray-ban, Burberry, Carrera, Marc Jacobs , Michael Kors, Hugo Boss, Sensaya, Heritage, Fuzion og enda flere. Med opptil 70 % i rabatt er det mye å spare!

10 % ekstra ved start av brilleabonnement

Stadig flere situasjoner i hverdagen krever godt syn på flere avstander. I løpet av en dag veksler vi mellom mange aktiviteter som å sitte foran en skjerm, kjøre til og fra jobb eller trening, fritidssysler som krever godt syn ved nærarbeid osv. Da er det ikke sikkert at din vanlige brille dekker alle behovene.

Med vårt nye brilleabonnement Briller Alt Inkludert løser du denne utfordringen enkelt ved å leie de brillene du trenger til en fast månedskostnad fra kun 99,- per måned*. Ved oppstart av et brilleabonnement gir vi deg alltid kampanjerabatten i den aktuelle kampanjen - og denne gangen gir vi deg i tillegg 10 % ekstra i rabatt!

Familieabonnement

Er dere flere i familien som trenger briller (eller solbriller), er vårt familieabonnement en perfekt løsning for deg! Den gode nyheten - du velger selv hvem du vil være "i familie" med!

*Avtaletid 24 mnd. Totalkostnad 2.376,- ved leie av tre par briller til 99,- pr. mnd.

NYHET hos Brilleland: brilleabonnement!

Les mer om hvordan du kommer i gang med vårt brilleabonnement fra kun 99,- per mnd.

Briller Alt Inkludert

Kampanjebetingelser

Tilbudet gjelder alle briller inkl. Basis enstyrkeglass. Gjelder ikke for solbriller. 10 % ekstra i rabatt ved start av brilleabonnement. Tilbudet kan ikke benyttes med andre tilbud og rabatter. Synsprøve 740,- (ved behov), brilletilpasning 300,- og oppgradering av glass kommer i tillegg.

Ta en synstest

Kun740,00

Ta vare på synet ditt

Inkluderer øyehelsekontroll med trykkmåling og digitalt netthinnebilde

Bestill time

Finn din Brilleland-butikk