50 % rabatt på alle brilleglass

Vi gir deg nå 50 % rabatt på ALLE typer brilleglass. Tilbudet gjelder uansett type glass - progressive glass, brilleglass tilpasset din livsstil, tynne brilleglass, glass til data- og kjørebriller, polariserte glass eller solbriller med styrke.

Her er det ingen grunn til å vente! I tillegg får du akkurat nå 10 % ekstra i rabatt ved oppstart av vårt brilleabonnement Briller Alt Inkludert.

Betingelser: Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Brilletilpasning på kr. 300,- og evt. synsprøve på kr. 740,- kommer i tillegg. Ved bytte av glass i din nåværende brille tilkommer det en grunnpris på 999,-.

Brilleabonnement

Stadig flere situasjoner i hverdagen krever godt syn på flere avstander. I løpet av en dag veksler vi mellom mange aktiviteter som å sitte foran en skjerm, kjøre til og fra jobb eller trening, fritidssysler som krever godt syn ved nærarbeid osv. Da er det ikke sikkert at din vanlige brille dekker alle behovene.

Med vårt brilleabonnement "Briller Alt Inkludert" løser du denne utfordringen enkelt ved å leie de brillene du trenger til en fast månedskostnad fra kun 99,- per måned*. Ved oppstart av et brilleabonnement gir vi deg alltid kampanjerabatten i den aktuelle kampanjen - og akkurat nå får du 10 % ekstra - det vil si at du får hele 60 % rabatt på glassene også ved start av et brilleabonnmenet. 

*Avtaletid for Briller Alt Inkludert er 24 mnd. Totalkostnad 2.376,- ved leie av tre par briller til 99,- pr. mnd. Synsprøve og brilletilpasning er inkludert.

Familieabonnement

Er dere flere i familien som trenger briller eller kanskje et par solbriller? Da er vårt familieabonnement en perfekt løsning for deg! Den gode nyheten er at du velger selv hvem du vil være "i familie" med! Om det er venner, naboer, kollegaer eller kanskje noen i kollektivet? - så kan du starte Briller Alt Inkludert med dem du ønsker.

 

Familieabonnement – når flere trenger briller

Et brilleabonnement gir frihet i brillehverdagen - for hele familien.

Les mer her
synstest

Når tok du en synstest sist?

Her kan du bestille time hos en av våre dyktige optikere

Bestill time her

Finn din nærmeste Brilleland-butikk

Velkommen til en verden av glass!

Flere faktorer spiller inn i valg av brilleglass. Få en brille som dekker dine personlige synsbehov

Les mer her