Nå er det mye å spare på to par briller

Når vi sier "2 for 1", så mener vi "2 for 1". Det betyr at når du kjøper en brille hvor innfatningen koster fra 899,- og oppover, så kan du velge deg en brille nr. 2 til samme totalverdi eller rimeligere. 

Hvis du for eksempel kjøper en innfatning til 1199,- med våre Gull enstyrkeglass til 2500,-, kan du velge deg en brille nr. 2 til totalverdi 3699,-, uansett hvilken innfatning og glass du velger (med unntak av Ray-Ban og Oakley som brille nr. 2). 

Tilbudet gjelder også progressive briller og solbrille med styrke

Ønsker du deg to par progressive briller, er det virkelig mye å spare nå! Kanskje du trenger én brille hjemme og én på jobben? Eller kanskje du ønsker deg én type brille til hverdags og en litt annen stil til spesielle anledninger? Eller en solbrille med styrke nå som vi går mot lysere tider? Alt er lov, så lenge brille nr. 2 er innenfor totalsummen til brille nr. 1. 

Finn dine 2 for 1 briller i dag!

Se et utvalg av våre briller her, eller besøk din nærmeste Brilleland-butikk

Briller

Ta en synstest

Kun690,00

Inkluderer øyehelsekontroll med trykkmåling og digitalt netthinnebilde

Bestill time

Finn din nærmeste Brilleland-butikk

Kampanjebetingelser

2 for1 gjelder ved kjøp av innfatning fra 899,- inkl alle typer glass. Brille nr. 2 får du opp til samme verdi eller billigere. Gjelder ikke Rayban eller Oakley som brille 2. Synsprøve 690,- og brilletilpasning 300,- kommer i tillegg. Kan ikke benyttes med andre tilbud og rabatter.