Solbriller med styrke

Solbriller med styrke fra Brilleland
Det er ikke alltid like lett å kombinere hverdagsbrillen med praktisk solbeskyttelse. Men visste du at du kan få farget glass i dine vanlige briller, eller sette inn styrkeglass i de aller fleste solbriller?

En god solbrille med styrke har 100% beskyttelse mot UV-stråler og gir behagelig demping av skarpt sollys.

Det finnes forskjellige typer solglass til ulike behov – om du vil nyte en god bok på stranda eller på terrassen, eller om du er den mer aktive typen som har hele sommeren planlagt med utendørsaktiviteter. 

Fargede glass

Fargede brilleglass demper skarpt lys, beskytter mot irriterende reflekser og UV-stråling, og er en god løsning for deg med sensitive øyne. Fargede glass til solbriller med styrke finnes i helfarger eller graderte farger. De forskjellige fargene har litt forskjellige egenskaper: et brunt glass vil for eksempel gi forbedret kontrast og dybdeoppfatning, mens et grønt glass gir forbedret fargegjengivelse og virker beroligende for øynene. 

Fargeskiftende glass

Fargeskiftende brilleglass tilpasser seg etter lysforholdene ved eksponering av UV-stråler. De beskytter 100 % mot UVA og UVB-stråling, og er praktisk under alle slags lys- og værforhold. Fargeskiftende brilleglass gir optimal solbrilleeffekt utendørs, og helt klare brilleglass innendørs.

Polariserte glass

Polariserte solbrilleglass nøytraliserer irriterende reflekser fra vannrette overflater som våt asfalt, vann og snø. De gir 100 % UVA- og UVB-beskyttelse og er perfekt til aktiviteter som fiske, bilkjøring, golf, seiling og andre utendørsaktiviteter.