Optikeren i Brilleland

En optikers viktigste oppgave er å avdekke og behandle synsfeil ved hjelp av synshjelpemidler og synstrening. Det er også optikerens oppgave å henvise videre til øyelege eller lege ved mistanke om øyesykdommer eller andre tilstander.. Henvisningsretten har optikeren med bakgrunn i minimum tre års utdannelse ved Universitetet i Sørøst-Norge. Mange av våre optikere har mastergrad i klinisk optometri, spesialutdannelse i tilpasning av kontaktlinser, spesialkompetanse i arbeidsplassoptometri og synstrening for å nevne noe. Vil du utvikle deg hos oss? Bli optiker i Brilleland - du også!

Butikksjef i Brilleland

Er du dyktig til å motivere dine ansatte, og i tillegg evner å skape en god folkelig atmosfære overfor kunder og ansatte slik at alle gleder seg til å komme til din Brilleland-butikk hver dag? Da er du en perfekt kandidat fos oss! Våre butikksjefer må ha selvtillit nok til å tørre å ta beslutninger, og samtidig sette høye standarder for kvalitet og resultatoppnåelse.

Salgsmedarbeider i Brilleland

Er du en person som ønsker å skape magi og gode øyeblikk for våre kunder, i tillegg til å stå på for at kundene får den beste kundeservicen? Da er du en spennende kandidat! For å jobbe hos oss må du være serviceorientert og ha lett for å lære. For å lykkes som salgsmedarbeider i Brilleland må du ha evnen til å tilegne deg kompleks kunnskap og fagkompetanse og ta rollen som kundens rådgiver.

Er du glad i å møte mennesker, spre glede, og samtidig hjelpe folk til å se bedre, er dette en perfekt jobb for deg!

Her finner du din nærmeste Brilleland-butikk