Finn din nærmeste Brilleland-butikk

Hva med store og firkantede briller?

Blant disse brillene er fokuset stil, størrelse og kanter. Denne sesongen er briller med vintage, retro og firkantede rammer det virkelig store - i trend og i størrelse. Inspirasjonen er hentet fra 70-tallet, både når det gjelder silhuetter og fargevalg. Moderne materialer som acetat bidrar til å skape den rette looken. La det ikke være noen tvil – nå er tiden inne for å være firkantet!

firkantede briller

Se flere briller?

Se et utvalg her, og prøv dem i butikk

Briller

Ha det gøy med briller!

Følelsen av å være på fest fra morgen til kveld? Det kan faktisk et par briller bidra med! Vi har valgt glitrende rammer som er de reneste smykker til øynene. Sorte krystaller sammen med cat-eye fasong vil være et lekkert tilbehør til arbeidsantrekket på dagtid, og samtidig passe perfekt til et glamorøst festantrekk på kvelden. Pynt deg med briller i mørke acetater, glitre med små innslag av krystall, og gjerne med et snev av gull, for å få mest mulig ut av denne sensuelle trenden. 

Se flere briller?

Se et utvalg her, og prøv dem i butikk

Briller

Vær miljøbevisst – med briller

Du skal selvfølgelig ikke måtte velge mellom å se bra ut, og å gjøre noe godt for miljøet. For de yngste finner du morsomme briller som kan øke bevisstheten om truede dyrearter. Fra pandaer til havskilpadder, fra pingviner til tigre - gjør barna våre oppmerksomme på planetens verdifulle dyreliv.

For oss voksne, har vi også flere miljøvennlige briller å by på. Nyt følelsen av lekre og behagelige briller laget av acetat som både er godt for miljøet og for huden din. Fargepaletten er inspirert av naturen med myke pasteller, lett gjennomsiktig materiale og delikate linjer.

Se flere briller?

Se et utvalg her, og prøv dem i butikk

Briller

Metalliske briller, takk!

Mix og match! Hva med å prøve store brilleglass med en tynn metallisk innfatning? Her det balansen mellom kontraster som peker seg ut. Velg en myk hvit brille for å fremheve det sarte i utseendet ditt, eller velg en brille i pulserende burgunder hvis du føler deg mer dristig. Dette er en trend som virkelig passer alle – det er også derfor vi er så glad i akkurat denne!

metalliske briller

Se flere briller?

Se et utvalg her, og prøv dem i butikk

Briller
synstest

Når tok du en synstest sist?

Synet er den viktigste av kroppens sanser - ta vare på synet ditt!

Bestill time til synstest!
Smilende dame med briller fra Marc Jacobs

Brilleforsikring?

Vær sikret ved tap, skade og tyveri av brillene dine!

Les mer om Brilleforsikring