Vintage brillestil i duse farger

Hva er vel mer spennende enn å blande trender fra ulike tiår? Det er bare å ønske denne tolkningen av vintage-briller velkommen! Med store innfatninger laget av delikate raffinerte metallrammer ser vi et tydelig hint av 1970-tallet. Duse farger kombinert med stramme moderne detaljer gir et elegant og romantisk uttrykk. Velg mellom milde pastellfarger i nyanser som rosegull, mintgrønn og lys fiolett. Denne dempede fargepalletten og de fintegnede formene gir karakter til ansiktet ditt. Prøv selv!

Nattens glamour på dagtid

På tide å utfordre din vante stil? Inspirert av den røffe rockestilen kombinert med 1990-tallets dekadente nattklubber må du forberede deg på å bli sett med disse overdådige rammene. Med detaljer som dyreprint, skinnende rammer og glitrende detaljer vil disse brillene gi deg et forførende utseende. Gullmetallstilen rammer inn ansiktet og gir et luksuriøst preg. Kombinasjonen av myke og grove strukturer gjør at disse brillene er en selvfølge i brillegarderoben.

Dristig stil på klassiske innfatninger

Om du er en opprører er dette brillene for deg. Her får du en dristig spinn på klassiske innfatninger. Eksperimenter med tidløse cateye, eller ta plass med overdimensjonerte sommerfuglformer. Gjør deg klar til å inspirere - disse brillene vil bli lagt merke til! Med metalldetaljer og mørke farger skapes det et maskulint uttrykk, men med en sterk, feminin vri. La blikket ditt dominere rommet. Er du klar?

Briller som tar vare på miljøet

Stil skal ikke gå på bekostning av kloden vår, derfor tilbyr vi briller laget av bærekraftige materialer. Enten det er laget av resirkulert plast eller acetat er dette brillene for deg som nekter å gå på akkord med hverken utseende eller etos. I en palett med varme, naturlige farger gir disse innfatningene en elegant og moderne tolkning av klassiske stiler – fra firkantede former til runde rammer. Med fokus på enkelt, mykt og slitesterkt tar disse brillene minimalismen til nye høyder.

Som en del av DBYDs forpliktelse om å redusere miljøpåvirkningen har merket inngått et samarbeid med Mazzucchelli, en leverandør av miljøvennlig bio-acetat, et materiale som er 100 % biologisk nedbrytbart og resirkulerbart. 

Den naturvennlige trenden setter søkelyset på vakker og bærekraftig estetikk. Her får du klassiske rammerformer med en moderne vri, og silhuettene er laget for å passe alle ansiktsformer. Med fornybare, miljøvennlige designverdier og elegante detaljer er disse brillene perfekte for deg som både vil ta vare på naturen og ha stilige, funksjonelle briller. 

Synstest

Trenger du styrke i glassene?

Få rett styrke i både sol- og brilleglass ved å bestille en synstest i dag

Bestill synstest

Briller til din ansiktsform:

  • Er du rund i ansiktet, kan du gå for en litt mer oval eller firkantet brille for å skape litt linjer og for å fremheve kinnben. En rund brille kan få ansiktet ditt til å se rundere ut.

  • Har du et mer avlangt ansikt bør du unngå å ha stangfestet øverst, da dette ofte gjør at ansiktet oppleves enda lengre. Det samme vil gjerne en cateye-brille gjøre. Velg de litt større brillene som går godt ned mot kinnbena.

  • Et ovalt ansikt kler de fleste brilletyper.

  • Et hjerteformet ansikt kler ofte både runde og firkantede briller.

  • Et firkantet ansikt kler gjerne cateye-fasongen godt, og brillemodeller som skrår inn mot kinnbena.

Les mer: Hvilke briller kler meg best?

Finn din nærmeste Brilleland-butikk - velkommen til oss!