Finn din nærmeste Brilleland-butikk

1. Briller med hint fra de fantastiske 70-årene

Denne trenden slo gjennom for et par sesonger siden, og nå kommer den sterkere enn noensinne. Du som elsker vintage kan virkelig glede deg! Her handler brillemoten om 70-talls stil og retroformer. Fyldige acetater eller metall, brynlinjeeffekt eller cateye er helt essensielt for å få den perfekte looken fra syttitallet.

2. Stram brillestil

Hekta på blazeren og med en forkjærlighet for stramme linjer? Da er dette brilletrenden for deg! Lek med farger, linjer og spennende detaljer av tre etter din egen stil og humør. Denne brilletrenden passer for alle, og det er enkelt og gøy å kombinere det klassiske med det trendy.

3. Briller og geometri!

Om det er én trend du bør få med deg er det nettopp denne – vill geometri med tøffe og overraskende former og kombinasjoner av både farger og materialer. Tenk ut-av-boksen med redesignede klassikere som for eksempel cateye eller andre former som er litt utenom det vanlige. Dette er brillene for deg som liker å leke med trender på jakt etter en særegen look. Vis deg og din personlighet med et par skikkelige statement-briller på nesen!

4. Gult er kult

Sommeren handler ikke bare om solbriller! Unn deg selv en vårlig og sommerlig brille i lekre, milde og gule fargetoner. Ingen tvil om at disse brillene passer perfekt til solbrun hud og fregner på kinnene! Gi ansiktet ditt et ekstra hint av sol og varme med disse gyldne rammene. Gå for en knall gul variant - eller skilpaddemønster for en mer klassisk hverdagsbrille. Hva velger du?

 • RAYBAN JUSTIN 0RB4165 601/8G Solbrille Sort med Grå / Sort glass
  -30% på solbrille nr 2
  • 6 farger

  Ray-Ban Justin 0RB4165

  Ray-Ban

  1 590,00
  Gå til produkt

Brillen for deg?

Unn deg selv en brille med fantastiske 70-talls former for å sette et vintage preg på stilen din. Leter du kanskje etter en mer seriøs look? Da er det bare å kaste seg på den litt strammere trenden hvor drakt og dress er en stor kilde til inspirasjon. Om du ikke kan vente til årets sommersesong, kan du la deg friste av briller i vill geometri og i farger som stråler om kapp med solen! Og - hvem sa at sol bare handler om solbriller? Omfavn den lyse årstiden med et par solkyssede briller mens vi venter på at solen for alvor er tilbake!

Lenge siden siste synstest?

Vi anbefaler en synstest hos optiker hvert andre år.

Bestill synstest!