Michael Kors – tidløs og moderne

Michael Kors har helt siden merket ble etablert i 1981 vært kjent for å kombinere et avslappet uttrykk og enkle, rene linjer med mer glamorøse detaljer. Uttrykket fra de mange kolleksjonene innen klær, sko og accessoirer er videreført til brille- og solbrillekolleksjonen.

Med Michael Kors er du garantert en stil som kombinerer det glamorøse med høy kvalitet

Blanding av materialer, farger og fasonger

Michael Kors har briller og solbriller som passer for de fleste smaker og anledninger – helt fra de enkle, rene metallinnfatningene til de mer markerte og lekne acetatvariantene.

I mange av modellene kombineres materialene metall og acetat. Dette gir et sofistikert og distinkt preg til brillene. Når man bruker materialet acetat vil dessuten hver enkelt brille få sitt helt unike mønster!

Og for deg som liker å variere stilmessig, vil du finne både klassiske fasonger som cat-eye og pilotbriller, så vel som mer lekne sommerfuglfasonger og briller med lekre detaljer og den klassiske Michael Kors logoen.

I solbrillene benyttes både graderte glass og speilglass i noen av modellene. Dette bidrar til den ekstra lille "edgen" i utseendet!

Finn din nærmeste Brilleland-butikk