Prøv vårens lekre nyheter i din nærmeste Brilleland-butikk!

1. Briller i fjærlett design

Vil du ha en tydelig brille, uten at den føles tung i ansiktet? Da kan du fullføre antrekk og stil med briller i helt duse og lyse farger med lette rammer og gjennomsiktige materialer. Brillene lages i både metall og acetat, og designet kan appellere til de fleste stilarter, fra slanke ungdommelige former til oppskalerte silhuetter. Den sterke fellesnevneren er de sarte og diskret fargetonene. Romantisk, forførende og et tydelig statement - alt i én brille.

Brilleland gul

2. Briller med hint av 90-tallet

Om du er på jakt etter den tidløse brillen vil disse 90-talls inspirerte brillene passe perfekt! Med sine lett runde, ovale og smale fasonger med minimalistiske siluetter stjeles ingen oppmerksomhet fra dine egne vakre ansiktstrekk. Dette er intet mindre enn den perfekte balanse hvor retro chic møter moderne geek!

3. Morsomme briller? Ja, takk!

La deg omfavne av lysere tider og farger som vekkes til live etter vinterdvalen. Gled deg over nyvunnet energi med et par briller som fremhever ditt blide vesen! Med lekne linjer, klare farger og levende mønstre blir disse brillene både elegante og morsomme. Våg, le, smil og vær deg selv til fulle!

Brilleland lilla

4. Urban møter sporty – i en brille

Sporty klær har blitt en like stor del av hverdagsantrekket som et par jeans, og nå følger også den sporty brillemoten med inn i hverdagsgarderoben. Komfort og chic går hånd i hånd og brillene gjenspeiler dette i for av bruk av neonfarger i detaljene. Den nye urbane brillen skårer høyt som tilbehør dette året!

Brilleland lyseblå

5. Briller for globetrotteren

Med tilgang til en hel verden på mobiltelefonen kan det pirre reiselysten i de fleste av oss. Motebildet inspireres også av den reisende livsstilen, og dette gjenspeiles selvfølgelig også i brillemoten. Pilotbrillen er en sikker vinner, og dette året kommer den i nye og spennende varianter: Vi ser den i vaskede gulnyanser og andre farger inspirert av naturen, og vi ser den ta nye former - kantet eller mer runde, samtidig har brillene artige små detaljer ved seg. Disse bør du prøve - helst før take-off!

Brilleland grønn

6. 70-talls brillen i ny drakt!

Disse brillene slår et slag for vintage design. 70-tallet er strammet opp med moderne materialer og et skarpere uttrykk. Remixen består av oversized fasonger, klassiske naturfarger og fantastiske små overraskelseselementer i designet som gjør brillene til rene smykker. Er du på jakt etter det lille ekstra for å oppdatere stilen din? Stopp letingen, og prøv lykken med denne stilbomben av en brille!

Brilleland mørkegul

Vil du se alle våre spennende solbriller?

Solbriller
Briller fra Marc Jacobs

Briller

Se et utvalg av våre spennende briller her, og prøv dem i din nærmeste Brilleland-butikk.

Finn butikk