Briller i fargerik 70-tallsretro

Ønsk de gode vibbene fra det bekymringsløse 70-tallet velkommen tilbake med retroinspirerte former og farger. De ikoniske grafiske formene fra 70-tallet er oppdatert i en moderne utgave med overdimensjonerte størrelser og skarpe linjer. Velg mellom store runde eller kantede innfatninger med spennende detaljer som gir ansiktet ditt karakter. Slipp deg løs med friske 70-tallsinspirerte farger for en herlig vintagefølelse med en moderne tvist.

More is more - også når det gjelder briller

Dette er stilen for deg som vil skinne litt ekstra. En leken barokkinspirert stil møter 80-tallets herlige overdådighet. Her kan du virkelig fråtse i glitter, farger og mønstre. Gå for en feminin sommerfugl- eller cateye-form, eller kraftigere rektangulære former. Fremhev din dyriske side med panterprint eller skildpaddemønster, eller gjør vinteren litt mer glamorøs med smykkedetaljer og strasselementer. Med alt fra skinnende metalliske toner, livlige farger og mer dempede graderte fargetoner i blått og lilla, blir det lett å finne et par briller som passer perfekt til akkurat din stil.

Myk, feminin brillepoesi

En moderne vri på Art Nouveau-stilen fører tankene til en glamorøs fortid fylt av poesi og fantasi. Skap en myk og feminin look med tynne innfatninger og runde former, eller gi ansiktet karakter med en mer kantete form. Møt vinteren med myke og duse pastellfarger eller varme jordaktige toner. Hvis du vil ha litt mer glitter i hverdagen, finner du flere innfatninger med Art Nouveau-inspirerte smykker og lekre vintage-detaljer.

Urban attitude

Denne brilletrenden er inspirert av den skarpe, industrielle stilen, moderne arkitektur og urban livsstil. I kombinasjon med rocka innslag som nagler og pigger utstråler du karakter fra morgen til kveld. Velg en innfatning med sylskarpe linjer, en klassisk pilotbrille eller mykere cateye-form. Sett friske farger på tilværelsen eller forsterk den industrielle og cyperinspirerte looken med en innfatning i krom eller skinnende metall. Uansett hvilken variant du velger, blir du garantert lagt merke til på både kontoret og dansegulvet.

Gypset – briller som oser avslappet luksus

Gypsy eller jetset? Med Gypset-stilen trenger du ikke å velge. Denne stilen er en herlig kombinasjon av 1970-tallets bohemske ånd og det luksuriøse livet til elitens globetrottere. Ram inn ansiktet ditt med store og uregelmessige runde innfatninger eller prøv et par rammeløse briller. Myke og varme jordfarger fremhever dine beste trekk, og fargenyanser i gull og rosa gir et romantisk og feminint uttrykk. Denne stilen er som skapt for deg som ønsker den perfekte blandingen av sofistikert luksus og avslappet komfort i en elegant og moteriktig innpakning.

Synstest

Har du riktig styrke i glassene?

De fleste av oss merker ikke at synet endrer seg før det har gått lang tid. Derfor er det også så viktig å ta en synstest hos optiker med jevne mellomrom. I synsundersøkelsen vil optikeren sjekke styrkene dine og øyehelsen din. Få rett styrke i både sol- og brilleglass ved å bestille en synstest hos Brilleland i dag. Velkommen til oss!

Bestill synstest

Usikker på hvilke briller du kler?

Trender er én ting, men personlig stil, ansiktsform, hårfarge og hudtone er også med på å avgjøre hvilke briller som kler deg best. Velg briller som fremhever de trekkene du liker, og toner ned de du ikke er så fornøyd med.

  • Rund ansiktsform: Runde briller fremhever ansiktsformen, mens firkantede innfatninger med markerte kanter og vinkler balanserer den.
  • Firkantet ansiktsform: Velg en rundere brilleform som myker opp ansiktstrekkene.
  • Oval ansiktsform: Kler de fleste briller. Test store innfatninger som fyller ut ansiktet og kraftige rammer som fremhever trekkene dine.
  • Hjerteformet ansiktsform: Prøv firkantede innfatninger, eller brede former med avrundede kanter.
  • Dråpeformet ansikt: Velg briller som er mer markert øverst enn nederst, for eksempel med en kraftigere ramme på toppen eller gradert farge som er mørkere øverst.

Velg farger som passer til øyefargen, hudtonen og hårfargen din.
Optikeren kan hjelpe deg med å finne briller som passer. Prøv flere typer før du bestemmer deg, og test gjerne ut noen med mer markante farger og mønstre enn du pleier – kanskje du er klar for en stilforandring?

Les mer: Hvilke briller kler meg best?

Finn din nærmeste Brilleland-butikk - velkommen til oss!