1435_ACU_NorwayStatics_2.jpg

Aktiv og fri med kontaktlinser fra ACUVUE®!

 

Er du aktiv og glad i å trene? Da er kontaktlinser et godt valg. Du kan oppleve at briller dugger og faller av under aktivktet, men det slipper du å bekymre deg over om du bruker kontaktlinser. 

Med kontatlinser fra ACUVUE® kan du i tillegg være trygg på at linsene holdes ekstra godt på plass. Linsen er utviklet slik at blunking bidrar til at den holdes stødig og på plass slik du kan fokusere på å yte ditt beste på trening.

Med ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM får du godt og stabilt syn uansett hvilken sport eller aktivitet du driver med. Kontaktlinser er også et perfekt valg når du kombinerer dem med solbriller, skibriller eller hjelm under aktivitetene dine. Å være trygg på at du ser godt uavhengig av sol, lysstyrke og aktivitet gjør opplevelsen ekstra god.

Stol på ACUVUE® i en hektisk hverdag

 

ACUVUE® OASYS 1-Day er kontaktlinsen for deg som sjonglerer en hektisk hverdag med jobb, aktivitet, familieliv og tett timeplan. Å stille høye krav til linsene du bruker er et "must"! 

ACUVUE® OASYS 1-Day møter kravene dine og sørger for stabilt og fukt til øynene hele dagen i perfekt samspill med den naturlige tårefilmen i øyet ditt, også på de lengste og mest krevende dagene. Der briller kan skli, bli ødelagte ved et uhell eller bli forlagt, holder linsene seg akkurat der de skal være - på øyet ditt.

En annen viktig fordel ved kontaktlinser fremfor briller, er at du kan bruke hele synsfeltet. Det betyr at du kan oppdage ting i øyekroken selv når fokuset ditt er rettet mot et annet sted.

1435_ACU_NorwayStatics_3.jpg

ACUVUE® hjelper deg å holde fokus hele dagen

Har du en krevende jobb, eller pugger du til en viktig eksamen? Kontaktlinser hjelper deg å holde fokus gjennom hele dagen når du trenger det som aller mest. Når du sitter konsentrert foran dataskjermen blunker du gjerne mindre enn du vanligvis gjør, helt uten at du er klar over det. Dette kan bidra til tørre og slitne øyne.

ACUVUE® OASYS 1-Day har et innebygd avansert fuktighetsmolekyl som hjelper deg med å holde øynene fuktige hele dagen. Prøv selv, og føl forskjellen!

Les også: Slik starter du med kontaktlinser

Få linsene levert hjem!

Hos Brilleland kan du abonnere på kontaktlinser og få dem levert direkte hjem i postkassen. «Linser Alt Inkludert» er et perfekt linseabonnement for deg som vil ha en god og jevnlig oppfølging av våre autoriserte optikere samtidig som du alltid har nye, rene linser tilgjengelig.

Linseabonnement
synstest

Bestill time til synstest

En synstest skal avdekke hvor godt du ser, hvilke styrker som er riktig for deg og hvordan øynene dine jobber sammen. Etter synstesten finner vi den kontaktlinse som passer best til deg, din hverdag og ditt synsbehov.

Bestill synstest

Finn din nærmeste Brilleland-butikk