kontaktlinser fra Acevue for en aktiv livsstil

Kjøp linser fra ACUVUE® på nett!

Linser fra ACUVUE®

Aktiv og fri med kontaktlinser fra ACUVUE®!

 

Er du aktiv og glad i å trene? Da er kontaktlinser et godt valg. Du kan oppleve at briller dugger og faller av under aktivktet, men det slipper du å bekymre deg over om du bruker kontaktlinser. Kontaktlinser er også et perfekt valg når du kombinerer dem med solbriller, skibriller eller hjelm under aktivitetene dine.

En annen viktig fordel ved kontaktlinser fremfor briller, er at du kan bruke hele synsfeltet. Det betyr at du kan oppdage ting i øyekroken selv når fokuset ditt er rettet mot et annet sted.

 

Les mer: Slik bruker du kontaktlinser

Stol på ACUVUE® i en hektisk hverdag

ACUVUE® OASYS 1-Day er kontaktlinsen for deg som sjonglerer en hektisk hverdag med jobb, aktivitet, familieliv og tett timeplan. Å stille høye krav til linsene du bruker er et "must"! 

Når du sitter konsentrert foran dataskjermen blunker du gjerne mindre enn du vanligvis gjør, helt uten at du er klar over det. Dette kan bidra til tørre og slitne øyne – så hvis øynene dine føles trette etter å ha stirret på digitalt utsyr, kan denne linsen hjelpe deg med å takle de krevende dagene.


Også for deg med skjeve hornhinner!

Med ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM får du godt og stabilt syn uansett hvilken sport eller aktivitet du driver med. Linsen er utviklet slik at kraften i øyets naturlige blunk bidrar til at den holdes stødig og på plass slik du kan fokusere på å yte ditt beste på trening, jobb eller i hverdagen din.

 

For mer informasjon om riktig bruk, sikkerhet og veiledning, snakk med optikeren din og les bruksanvisningen som er tilgjengelig på ACUVUE® hjemmeside www.acuvue.no.

 

kontaktlinser ACUVUE

Lyst til å prøve kontaktlinser? Vi hjelper deg med å finne linsen som dekker ditt behov.

Slik starter du med kontaktlinser
linser Acuvue

Prøv kontaktlinser gratis!

Ved bestilling av synsundersøkelse hos oss får du prøve linser gratis i hele 10 dager!

Bestill time

Få linsene levert hjem!

Hos Brilleland kan du abonnere på kontaktlinser og få dem levert direkte hjem i postkassen. «Linser Alt Inkludert» er et perfekt linseabonnement for deg som vil ha en god og jevnlig oppfølging av våre autoriserte optikere samtidig som du alltid har nye, rene linser tilgjengelig.

Linseabonnement
synstest

Bestill time til synstest

En synstest skal avdekke hvor godt du ser, hvilke styrker som er riktig for deg og hvordan øynene dine jobber sammen. Etter synstesten finner vi den kontaktlinse som passer best til deg, din hverdag og ditt synsbehov.

Bestill synstest

Finn din nærmeste Brilleland-butikk