Slik bruker du linsene riktig
God hygiene er en forutsetning for sunne øyne. Det er derfor svært viktig at alle våre linsebrukere føler seg trygge på hvordan kontaktlinsene skal brukes og vedlikeholdes.

Ved første linsetilpasning vil optikeren gi deg opplæring i hvordan du skal håndtere og ta vare på linsene dine og øyehelsen din.

Viktige råd ved bruk av kontaktlinser:

  • Vask deg alltid godt på hendene før du tar på eller av kontaktlinsene dine.
  • Sov aldri med kontaktlinsene på dersom linsene ikke er tilpasset dette (døgnlinser).
  • Bruk ikke kontaktlinser dersom du er forkjølet eller har influensa, feber eller hals- og øyebetennelse.
  • Vær oppmerksom på de signalene øynene dine sender deg. Har du det bra? Hvis ikke, ta ut kontaktlinsene dine og kontakt din optiker.

Hvorfor er det viktig med årlig linsekontroll?

Synet og øynene dine endrer seg gjennom hele livet. Som linsebruker blir du derfor innkalt til regelmessige kontroller minst èn gang i året. Det er viktig at du tar disse kontrollene slik at vi kan sikre øyehelsen din og en optimal kontaktlinsebruk.

På linsekontrollen sjekker vi hvordan det går med linsene dine og om de fortsatt oppfyller forventningene dine til synsskarphet og komfort, og også om linsens passform fremdeles er riktig til dine øyne. I tillegg følger vi opp din generelle øyehelse som kontaktlinsebruker.

Enkel bestilling av linser med linseabonnement

For å gjøre det enkelt for deg kan du abonnere på kontaklinser slik at du får dem tilsendt hjem til deg. Linseabonnementet "Linser Alt Inkludert" byr på faste fordeler som diverse tilbud, mulighet for deltidsabonnement, automatisk innkalling til øyehelsesjekk og faste rabatter på solbriller og briller. I tillegg inkluderer abonnementet en gratis første måned, fri frakt og reduserte priser på linsekontroll, reservelinser og endring av styrke eller linsetype.