Hvilke type linser skal jeg velge?

Linsetyper hos Brilleland
Det finnes kontaktlinser for de aller fleste styrker og synsproblemer, og det finnes flere typer linser å velge mellom avhengig av din livsstil og dine behov. Våre autoriserte linseoptikere hjelper deg med å finne de riktige linsene og lærer deg hvordan de skal brukes og vedlikeholdes.

Endagslinser  

Friske, myke og rene linser hver eneste dag.

Endagslinser er perfekt for deg med en aktiv livsstil. Bruk linsene i en dag og kast dem etterpå – ingen rengjøring eller linsevæske. Det er enkelt og hygienisk.  

 

Måneds- og to-ukers linser  

Myke linser som du tar ut om natten

Krever rengjøring for å gi friske, rene linser hver morgen. Noen typer byttes etter èn måned, andre etter to uker.

 

Døgnlinser

Myke linser som gir deg frihet til å se godt døgnet rundt

Døgnlinser tilfører øyet opptil åtte ganger mer oksygen enn hva tradisjonelle linser gjør. Du får derfor optimalt syn gjennom hele døgnet, og du kan ha på deg linsene når du sover. Finnes i varianter du kan sove med fra et par dager i uken, til 30 dager i strekk. Ved behov bør linsene tas ut og renses.

 

Progressive linser

Hjelper deg å se godt på alle avstander, uten at du må ta frem brillene

En  progressiv linse blir tilpasset både avstands- og nærstyrken din. Du vil derfor se godt på alle avstander med èn og samme linse.

Du finner det største utvalget av progressive linser i døgnlinser, måneds- og to-ukers linser, men du kan også få dem i endagslinser.

Kontaktlinser for skjeve hornhinner 

Kun en myte at personer med skjeve hornhinner ikke kan benytte kontaktlinser

Tidligere var det vanskeligere å finne gode kontaktlinser for deg med skjeve hornhinner. I dag er det ingen problem ettersom konstant utvikling innenfor dette området har gitt oss et stort utvalg linser både innenfor endagslinser, døgnlinser og måneds- og 2-ukers linser for de med skjeve hornhinner (astigmatisme).  

Prøv linser gratis 

Du vil få tilbud om å prøve linser gratis hver gang du bytter til en ny linsetype hos oss. Slik sikrer vi at vi sammen finner den beste kontaktlinsen for deg og dine behov. 

Du kan også abonnere på alle de linsetypene som passer deg best, slik at du får dem levert rett hjem i postkassen. Les mer om vårt linseabonnement - Linser Alt Inkludert.