Det perfekte linseabonnementet

Linseabonnementet ”Linser Alt Inkludert” fra Brilleland gjør at Magnus får nye linser rett hjem i postkassen hver måned. – Utrolig praktisk, forteller han.

Da Magnus Forsberg  (31) var på festival i Tønsberg i sommer, glemte han linsene hjemme i Oslo. Alle som har vært på konsert vet at det å ikke se klart, samt å bli sliten og få hodepine ikke er ideelt. Derfor dro Magnus innom Brilleland Tønsberg, og i løpet av få minutter hadde han linser igjen, av samme merke og styrke som han hadde liggende i leiligheten i Oslo. Festivalopplevelsen var reddet, og det uten at han måtte betale en krone ekstra.

Magnus har linseabonnementet ”Linser Alt Inkludert” fra Brilleland. Flere av fordelene, som blant annet reservelinser, var ikke noe han hadde tenkt mye over da han skulle velge abonnement. I dag ville han ikke vært foruten.

- Da jeg glemte linsene mine hjemme, var det supert at jeg enkelt kunne stikke innom Brilleland og få nye linser, forteller Magnus.

Aldri tom for linser  

I likhet med mange andre, har Magnus opplevd at han ikke har rukket å kjøpe nye linser før han har gått tom, eller at han rett og slett har glemt det. Med linseabonnementet ”Linser Alt Inkludert” får han nye linser i posten hver måned, uten at han trenger å gjøre noe.

 - At abonnement går av seg selv var en av hovedgrunnene til at jeg valgte akkurat Brilleland sitt linseabonnementet. Det er veldig praktisk, og det er veldig deilig å vite at jeg aldri kommer til å gå tom for linser.

En ting som Magnus liker ekstra godt med linseabonnementet er at Brilleland sine optikere er flinke til å følge opp. For noen uker siden var han på sin første linsekontroll, som er en av de mange fordelene som er inkludert i linseabonnementet.

- Det er veldig trygt å få vite at alt er som det skal. Nå som jeg har opplevd oppfølgingen som Brilleland sine optikere gir, setter jeg veldig pris på det, forteller Magnus.

Stor forskjell på linser

Det finnes mange myter om kontaktlinser, alt fra at de er vanskelige å bruke, til at det er stressende å hele tiden måtte passe på at man har nye linser tilgjengelig.

Da Magnus som 19-åring oppdaget at han hadde synsproblemer, var linser førstevalget. Tidligere har han tenkt at ”linser er linser”, og i flere år brukt ett av de billigste alternativene på markedet. Da han først fikk prøve linser fra Brilleland, oppdaget han at det kan være store forskjeller på linser når det kommer til kvalitet og komfort.

- Jeg er veldig fornøyd med linsene mine. De passer godt til øynene mine og er veldig behagelige å ha på.

 «Linser Alt Inkludert» er et perfekt linseabonnement for deg som vil ha en god og jevnlig oppfølging av våre autoriserte optikere samtidig som du alltid har nye, friske linser tilgjengelig. Les mer her: ”Linser Alt Inkludert” fra Brilleland.