Den runde revolusjon

Denne sommeren tar vi en tur tilbake til 60- og 70-tallet med sirkulære og ovale solbriller. Disse retroinspirerte brillene gir en trendy og interessant følelse til ethvert antrekk. De runde formene kommer i ulike størrelser og farger, fra minimalistisk metallinnfatning til tykke acetatinnfatninger. Uansett hva du velger, vil du oppnå en tidløs og sofistikert look.

Sats skyhøyt med pilotbriller

Pilotbriller, eller aviators, er tilbake for fullt. Disse ikoniske solbrillene, opprinnelig designet for piloter på 1930-tallet, har beholdt sin popularitet gjennom tiårene. Denne sommeren ser vi dem i moderne varianter med speilglass, tynne innfatninger og dristige farger. Pilotbriller tilføyer en kul, uanstrengt stil og passer til alle anledninger.

Se verden i farger

Solbriller med farget glass er en stor hit denne sesongen. Fra pastellrosa til elektrisk blå, disse brillene gir antrekket ditt et lekent og friskt preg. I tillegg har det skjedd en rivende utvikling innen fargeskiftende glass, som gir deg muligheten til å oppleve verden i stadig skiftende nyanser. Disse brillene kombinerer mote og funksjonalitet, perfekt for en sommerdag fylt med aktivitet og moro. Sjekk ut Transitions® - fargeskiftende brilleglass.

Go big or go home

Størrelsen teller, hvertfall når det kommer til solbriller denne sommeren. Overdimensjonerte solbriller er en statement som gir en glamorøs følelse til ethvert antrekk. Disse store brillene dekker en stor del av ansiktet, og gir både god beskyttelse og en følelse av mystikk. Med varianter fra runde til firkantede former, er det lett å finne et par som passer din stil og ansiktsform.

Heldekkende stil

Visirlignende wrap shield-solbriller er den perfekte kombinasjonen av sport og mote. Disse heldekkende brillene dekker ansiktet og gir maksimal beskyttelse mot solen. Ideell for aktive sommerdager, tilbyr de en futuristisk look som skiller seg ut. Perfekte for de som ønsker å kombinere stil og funksjonalitet, enten det er på stranden eller i byen.

Stil med samvittighet

Bærekraft er ikke bare en trend, det er en nødvendighet. Denne sommeren ser vi en økning i etterspørselen etter solbriller laget av miljøvennlige materialer. Merker som fokuserer på bærekraftige produksjonsmetoder og bruk av resirkulerte materialer blir stadig mer populære. Disse solbrillene er ikke bare et stilig valg, men også et bevisst valg for miljøet. DbyD er et av våre mest bærekraftige merker.

Smarte shades

Teknologi møter mote med Ray-Ban Meta-serien. Disse solbrillene er utstyrt med smarte funksjoner som integrerte høytalere og stemmeassistanse. Ray-Ban Meta gir en futuristisk vri på de klassiske brillene, og gjør dem perfekte for tech-entusiaster som ønsker å holde seg tilkoblet uten å gå på kompromiss med stilen.

Oakley sommer

Kjøp solbriller i nettbutikken

Se vårt store utvalg

Finn den nærmeste Brilleland-butikken din