Fargesterk vår og sommer i vente!

Få med deg de største brilletrendene denne sesongen!
Etter en lang vinter er tiden endelig kommet for å ta frem det lekne og fargeglade. Våren er her, og med det også sesongens nyheter på brillefronten. Vis din personlighet gjennom et skikkelig statement av en brille eller gjennom en klassisk variant med finesse og en elegant vri. Har du tenkt på at en brille kan transformere selv det kjedeligste antrekk? Sesongens sterke fargepalett byr på rødt, turkis, lilla og rosa med metalliske detaljer i gull. Med et snev av sydlandske strøk lokkes vi mot sommer og sjø, solnedganger og roser i både sinn og kinn.

Myke vårdager byr på myke former

Ikke siden 90-tallet har den runde formen stått så sterk som i dag, og mer skal det bli. Rundt er definitivt sesongens mest fremtredende fasong. Utvalget er lekent og lekkert både for store og små. Hva med å velge en klassisk rund brille, men med en lett og diskret farge i glassene? I vår er variantene mange, og kanskje også litt overraskende?

Marc Jacobs, pris: 1999,-

Instyle, 799,-

Carrera, pris: 1699,-

Marc Jacobs, pris: 1999,-

Ray-Ban, pris: 1999,-

Cateyes – med et skrått blikk på livet!

Et mer voksent, men fremdeles lekent, uttrykk oppnår du med evigunge cateyes. Cateyes har vært i trendbildet i mange tiår, og har de siste par årene igjen erobret både catwalk og gatebilde. Om du ikke har hatt gleden av et par briller fra denne sjangeren tidligere er tiden definitivt kommet for å prøve seg. Vårens cateyes handler om det lille ekstra, enten i form av stil, stemning, eller et tydelig statement. Noe for enhver smak - og garantert et blikkfang!

Burberry, pris: 2099,-

Michael Kors, pris: 2099,-

Briller med komfort og kvalitet

Materialer med fokus på komfort og kvalitet preger vårens utvalg på brillefronten. Det mest fremtredende innen metallbriller er lette og tynne briller av metallwire. Fargene er klassiske, i gull, sølv, rosé eller sort. Du vil bli overrasket over utvalget blant disse lette og klassiske brillene!

Briller i acetat gir deg et helt annet uttrykk. Brillene har ofte en tykkere innfatning og bredere stenger. Disse brillene finnes i et stort antall spennende mønstre og farger. Dette er kreative og unike briller hvor ingen er helt like. Flere av brillene kommer nå med neseputer slik at de sitter enda bedre på nesen din.

Kombinasjonen av metall og acetat er uten tvil svært fremtredende denne våren. Du kan velge og vrake mellom ulike materialer på front og stenger eller kanskje du ønsker deg en liten detalj i metall som selve prikken over i’en? Mulighetene er mange, og best av alt – de er dine.

 

Instyle, pris: 1199,-

Carrera, pris: 1699,-