Ønsker du å sjekke synet ditt eller føler du at synet ditt har endret seg? Da kan du bestille en synsundersøkelse i en av våre butikker - eller starte med å ta en gratis elektronisk synstest, på kun to minutter.

Gratis elektronisk synstest

Lurer du på om du har behov for en grundigere synsundersøkelse kan det være lurt å begynne med en gratis elektronisk synstest. Du trenger ikke å bestille time til gratis elektronisk synstest - kom innom din nærmeste Brilleland-butikk så hjelper våre optikere deg. Ved hjelp av en autorefraktor måles avstandssynet ditt. Dermed kan vi måle om du trenger briller til å se godt på lang avstand. I tillegg måles også fasongen på hornhinnen din – fasongen avgjør hvilke kontaktlinser som kan passe for deg. Du vil raskt få svar på om du bør ta en full synsundersøkelse.

Hvordan starte med kontaktlinser?

At kontaktlinser både er praktisk og fornuftig til unge er det kanskje ikke alle som er klar over, spesielt i en aktiv hverdag. For å sikre at vi sammen finner den beste kontaktlinsen for deg, lar vi deg prøve linsene gratis inntil du finner den kontaktlinsen som passer deg best. I løpet av denne perioden vil du få tid til å kjenne etter om den valgte linsen er den rette for deg og din livsstil. Skulle du ikke bli helt fornøyd, finner vi en annen kontaktllinsetype eller løsning for deg. 

Du vil få tilbud om å prøve kontaktlinser gratis hver gang du bytter til en ny linsetype hos oss. Våre optikere hjelper deg med å finne frem til den rette typen kontaktlinser - eller briller, så du får den mest optimale løsningen for deg.

                     Brilleland_YC_Girl_627x627.png

Optikeren din veileder deg og sørger for at du og synet ditt er i de tryggeste hender. Vi tar ditt syn på alvor. Velkommen inn.

Er du helt ny linsebruker? Eller bruker du allerede linser, men ønsker å prøve en annen type? Da er prøvelinser inkludert i synsundersøkelsen.

Finn din nærmeste Brilleland-butikk

Bilde av dame som tar en synstest

Ta en synstest

KR740,00

Vi tar ditt syn på alvor

Inkludert øyehelsekontroll.

Bestill time