Åpne butikker!

Helsedirektoratet fattet 15. mars vedtak om å stenge optiske virksomheter. 16. mars supplerte direktoratet med et nytt vedtak. Her presiseres det at vi som aktør i optikerbransjen kan holde våre butikker åpne for varesalg og avhenting av briller og linser. Kliniske tjenester, som ordinære synsundersøkelser og helseundersøkelser, kan for tiden ikke utføres. Dette er et viktig tiltak for å begrense spredning Corona-viruset. I flere kommuner er våre smittevernstiltak godkjent av kommuneoverlegen med tillatelse til å gjennomføre strengt nødvendige og akutte undersøkelser – se om dette gjelder din nærmeste Brilleland-butikk. Vi er i dialog med en rekke av landets kommuner for å få tilsvarende tillatelse for flere av våre butikker. Våre butikksider oppdateres derfor fortløpende.

Finn din nærmeste Brilleland-butikk

Slik håndterer Brilleland Corona-viruset

Våre oftest stilte spørsmål og svar om Corona-viruset
synstest

Når tok du en synstest sist?

80 % av alle våre sanseinntrykk får du gjennom synet. Derfor er det smart å bruke 30 minutter på en synstest. Synet ditt er en av dine viktigste sanser - sjekk synet jevnlig!

Bestill synstest

Finn din Brilleland-butikk

Brilleland er en av Norges ledende optikerkjeder hvor lave priser og høy kvalitet går hånd i hånd med faglig ekspertise. Finn en Brilleland-butikk i nærheten av deg!

Finn butikk
kontaktlinser abonnement

Hvorfor linseabonnement?

Dette er det perfekte linseabonnementet for deg som vil ha god og jevnlig oppfølging fra våre autoriserte optikere - samtidig som du alltid har nye, friske linser tilgjengelig.

Les mer om Linseabonnement!

Finn din nærmeste Brilleland-butikk. Velkommen!

Briller

Damebriller, herrebriller og barnebriller - finn din favoritt

Se gjennom vårt store utvalg

Progressiv garanti

Dersom du i løpet av 3 måneder ikke klarer å venne deg til dine nye progressive briller, finner vi en løsning som passer deg bedre, eller gir deg pengene tilbake. 100% trygghet, ingen risiko.

100% brillefin

Vi gir deg 60 dagers bytterett - er du ikke fornøyd med brillen, bytter du i en annen brille av samme verdi. Brillen må være uskadet. Gjelder for komplett brille inkludert glass.

Livslang brilleservice

Hos oss får du livslang service på brillene dine, over hele landet. Vi strammer, justerer og tilpasser, bytter neseputer og renser glassene dine. Dette gjør vi for at du skal få mest ut av brillene dine.