Nå blir våre brilleville dager enda villere! Vi gir deg allerede 73 % rabatt på alle briller inkludert Basis enstyrkeglass – uansett merke, farge og fasong! Fra 29. januar får du i tillegg 25 % rabatt på alle progressive brilleglass.

Har du behov for nye progressive briller? Eller vurderer du å prøve dette for aller første gang? Da er det smart å slå til på vårt utvidede januarsalg hvor du kan kombinere en supergod rabatt på brille med rabatt på progressive brilleglass. 

Om du ikke er progressiv-bruker har vi fortsatt mye flott å velge mellom i butikkene våre - husk at alle briller inkl. Basis enstyrkeglass er på tilbud en stund til.

Halv pris på hele brille nr. 2

Siden vi vet at det ofte kan være praktisk med mer enn en brille, gir vi deg i tillegg halv pris på HELE brille nr. 2 – både innfatningen og glassene (gjelder rimeligste brille). Benytt anledningen til å skaffe deg en ekstra lesebrille, TV-brille, kjørebrille, databrille eller kanskje en solbrille med styrke? Vi står klare med gode tips og råd!

Betingelser: Gjelder ikke solbriller. Synsprøve 590,-, brilletilpasning 300,- og oppgradering av glass kommer i tillegg (25 % rabatt på alle progressive glass). Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.